U bent hier: Home › Toernooi › Open Toernooien › Open Seniorentoernooi › Staffing Groep Maarn Open 2018

Staffing Groep Maarn Open 2018

Staffing Groep Maarn Open 2018

Het 41e Open Toernooi van Maarn staat er al weer aan te komen. Met bijna 200 deelnemers was het vorig jaar een fantastische week maar dit jaar wordt het nog mooier. Want wat we vorig jaar nog niet konden laten ervaren, kan nu wel. Alleen daarom is het al de moeite waard om mee te doen met het toernooi. We willen jullie namelijk naast een fantastische tennisweek ook laten kennismaken met Padel, een van de snelst groeiende sporten. Hoe? dat vertellen we nog even niet maar genieten dat wordt het zeker. Kom op dus en schrijf je in voor dit Summertime toernooi op de inschrijfpagina en kom al vast in de stemming met wat Summertime Grooves 

 
 
 Je kunt ons ook volgen en liken op onze Facebook pagina maarn.open

Met sportieve summertime groet,
Staffing Open Maarn Toernooi Commissie 2018
Kirsten, Greta, Paulien, Jacoline, Polle, Rob

www.facebook.com/maarn.open

Ons Open toernooi wordt dit jaar wederom gesponsord door de Staffing Groep.


Over de Staffing Groep ...

De Staffing Groep is sinds de oprichting in 1986 met haar label IT-Staffing uitgegroeid tot één van de grootste IT-detacheerders van Nederland. De omzet van de in Nieuwegein gevestigde onderneming bedroeg in 2014 circa 390 miljoen euro. Door de jarenlange ervaring, de brede marktdekking, de gedegen kennis van de ZZP-markt zorgt De Staffing Groep met een klantgerichte, slagvaardige organisatie voor detachering van de juiste persoon op de juiste plaats.

Wat is staffing eigenlijk? Is staffing detacheren, bemiddelen, makelen? Het antwoord is telkens: nee. Staffing is meer dan detacheren, staffing is een oplossing. Staffing is een oplossing voor dat fenomeen dat bedrijven zo mooi maakt en dat het bedrijfsleven zo kenmerkt: bedrijvigheid.

De Staffing Groep bestaat uit 4 labels:
IT-Staffing
IT-Staffing detacheert zo'n 3500 freelance IT-specialisten bij het merendeel van de Nederlandse Top 200 organisaties. Daarmee zijn ze marktleider in de detachering van freelance IT-professionals. Kwaliteit staat bij IT-Staffing bovenaan, dat blijkt naast de goede matching-score onder meer uit de ISO 9001, NEN en MVO certificeringen. Financieel zijn is het een zeer solide organisatie met een D&B-rating van 3A-1 (beste rating en minimaal risico).

IP-Staffing
IP-Staffing richt zich sinds begin 2013 op Interim Professionals van vakgebieden buiten de IT zoals HR, juridische zaken, financiën, engineering en marketing & communicatie. Een gespecialiseerd team van recruiters is bij IP-Staffing actief met het benaderen van de benodigde experts. IP-Staffing heeft inmiddels raamovereenkomsten met enkele van haar grotere opdrachtgevers gesloten.

GP-Staffing
GP-Staffing plaatst voormalige ambtsdragers uit het publieke domein (zoals burgemeesters, wethouders, Tweede Kamerleden, ministers, staatssecretarissen, gedeputeerden, watergraven etc.) bij projecten in bedrijven, bij overheden en maatschappelijke organisaties. Het initiatief van GP-Staffing komt van voormalig minister en burgemeester Gerd Leers die als adviseur verbonden is aan De Staffing Groep en zeer nauw betrokken is.

IT-Staffing Europe
Met het bedienen van de grootste bedrijven en organisaties die in Nederland actief zijn komt geregeld de vraag om ook specialisten te zoeken voor een buitenlandse afdeling. Om de juridische en fiscale aspecten hiervan optimaal in te vullen heeft De Staffing Groep vestigingen in Duitsland, België en Zwitserland.

Sponsors: 

 

 

Einduitslagen voorgaande jaren:

Maarn Open 2017

Maarn Open 2016 (Actuele Rating Toernooi)

Maarn Open 2015 (Actuele Rating Toernooi)

Maarn Open 2014 (JP v Eesteren T.C.)

Maarn Open 2013 (JP v Eesteren T.C.)

Maarn Open 2012 (JP v Eesteren T.C.)

Maarn Open 2011 (Heijmerink T.C.)

Maarn Open 2010 (Heijmerink T.C.)

 

 Ogenblik a.u.b. ...