U bent hier: Home › Barcommissie › Nieuws - april 2017

Nieuws

NIEUWS - april 2017

Met enige spanning hebben we uitgekeken naar hoe het zou gaan met het zelf runnen van onze bar. Het is toch een hele organisatie om alles piekfijn voor elkaar te hebben en altijd alle bezoekende competitieteams en onze eigen leden op hun wenken te bedienen. Maar de missie is geslaagd! Niets dan lof voor het team dat de verantwoordelijkheid naar zich toe heeft getrokken. Els Harleman heeft inmiddels het voorzitterschap op zich genomen. Henk Snellen en Hans van Leeuwen verzorgen de inkoop en Nicolette Baarda maakt de planning van de inzet van de barmedewerkers. En de mensen achter de bar acteren daar alsof ze het al jaren doen. Het (contactloos) pinnen en betalen met knltb pas loopt als een trein en maakt het barwerk een stuk eenvoudiger.

Voor de schoonmaak hebben we een hele toegewijde kracht gevonden. Haar naam is Marlies en ze is 4 maal per week bij ons om ervoor te zorgen dat alles spik en span is. We zijn er van overtuigd dat iedereen het verschil heeft kunnen waarnemen. Toch?

Een tegenvaller is dat we plotseling werden geconfronteerd met het bericht dat Hans van Leeuwen met een hartinfarct in het ziekenhuis was opgenomen. Gelukkig waren ze er op tijd bij en is Hans inmiddels weer thuis aan het bijkomen van het een en ander. Vanzelfsprekend zullen we hem voorlopig niet achter de bar zien, dat is wel even wennen. Zijn aandeel in de inkoop zal voorlopig door Erik Klutz worden gedaan. We hopen dat Hans spoedig weer volledig hersteld zal zijn. En Erik en alle andere leden van de barcommissie, dank dat jullie gelijk klaar staan om zijn taken erbij te nemen! @Hans:Fijn dat je weer thuis bent, rust lekker uit en maak je geen zorgen over je cluppie, alles komt goed. We zien je gauw weer!


Ogenblik a.u.b. ...