U bent hier: Home › Toernooi › Clubkampioenschappen › Jeugd › Jeugdclub 2017 - Grote Dinner Show

Jeugdclub 2017 - Grote Dinner Show

Kom ook naar de Grote LTV Maarn Dinner Show op 18 augustus

 

De zomervakantie staat voor de deur, en voordat iedereen vertrokken is naar verre oorden, willen wij je nog even attenderen op de super gezellige feestavond mét diner die de LTV Maarn zal organiseren tijdens de Jeugd Clubweek, in de laatste week van de zomervakantie. Het feest zal plaatsvinden op vrijdag 18 augustus.

Wat gaan we doen die avond?

Om 18:00 starten we met een heerlijk 3-gangen diner verzorgd door Eile Faber (op de Big Green Egg) voor de volwassenen en verse pizza's uit de houtoven voor de jeugd. Tijdens de avond is er een quiz, optredens van de Playback Show, een loterij met mooie prijzen én er is een DJ die tijdens de avond de muziek verzorgd. Na afloop kan iedereen zijn dansskills nog even verfijnen op de klanken van de laatste zomerse hits. Dus het wordt een super gezellige avond. Perfect om elkaar terug te zien en verhalen uit te wisselen aan het eind van de zomervakantie.

Wat zijn de kosten: € 22,50 voor de volwassenen, € 15,00 voor de jeugd (t/m 17 jr)

Voor wie is het? Voor alle leden van de LTV Maarn, maar neem ook gerust vrienden en familie mee die geen lid zijn van de club.

Hoe kun je je opgeven? Stuur een mail vóór zondag 2 juli met je naam en het aantal personen die met je meekomen (aantal volwassenen/jeugd) naar 

Let op, omdat de jeugdcommissie zelf ook op vakantie gaat, vragen wij aan iedereen om zich vóór de zomervakantie op te geven, zodat wij alles vooraf tot in de puntjes kunnen verzorgen. We hopen jullie allemaal op 18 augustus te mogen begroeten!

Hartelijke groet,

De Jeugdcommissie van de LTV Maarn


Ogenblik a.u.b. ...