U bent hier: Home › Toernooi › Open Toernooien › Sherrytea toernooi

Sherrytea toernooi

TENNISSEN VOOR HET GOEDE DOEL!

Doe ook dit jaar weer mee aan het Sherrytea (spreek uit: Charity) toernooi! Het toernooi vindt plaats van 17 t/m 23 juni in Zeist e.o.

Sherrytea toernooi:
- Is voor alle 25+dames
- Er worden alleen dubbels gespeeld
- Er wordt gespeeld op de volgende parken: ZTC Shot (Zeist), TC Bilthoven, BLTC de Nienhof (Bunnik), TV Griffensteyn (Zeist), LTV Maarn en TV Bosch en Duin
- Elke avond wordt er op een ander park gespeeld
- Gedurende de week leuke acties en spektakel (weet je de liedjesveiling van afgelopen jaar nog?)
- Feestavond met gezellig diner op vrijdag 23 juni
- Opbrengst van de hele week gaat naar Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren
Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor zo'n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Samen met 5 omliggende verenigingen steunt LTV Maarn dit goede doel van harte door mee te doen aan het Sherrytea Toernooi.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor dit geweldige toernooi via toernooi.nl

Voor alle mannen en vrouwen
Op woensdag 21 juni wordt er bij LTV Maarn gespeeld. Iedereen is welkom om te komen kijken (Ook de mannen). Op deze gezellige avond hebben wij een liedjesveiling met onze eigen Valdelice, Tino en Henk. Tevens organiseren wij een wijnproeverij.

 


Ogenblik a.u.b. ...