U bent hier: Home › Barcommissie › Nieuws - maart 2017

Nieuws

NIEUWS - maart 2017

Beste leden van de LTV,

Als het goed is gaat woensdag 22 februari het tennisseizoen beginnen. Nu krijgen wij signalen dat een aantal leden nog niet op de hoogte zijn van wat er met de bar/keuken gaat gebeuren. Er is wel een informatie avond in het clubhuis geweest om onderstaande kenbaar te maken, maar mogelijk heeft u dit gemist.
 
Aangezien er geen pachter meer is gaan wij als LTV de bar zelf draaien. Achter de schermen is de afgelopen weken door het bestuur en een groep vrijwilligers hard gewerkt om dit te realiseren. Er is voor gekozen om 2017 als een overbruggingsjaar te gebruiken. Dit houdt in dat we het eerste jaar met een kleine groep leden de bar en keuken draaien. Deze groep wordt dan op alle fronten ingewerkt : nieuwe koffiemachine, kassasysteem, schoonmaak etc.
Met een aantal investeringen en een goed gemotiveerde club vrijwilligers gaan wij proberen om iedereen naar zijn zin te maken en staan de hapjes en drankjes klaar.
 
Omdat er meerdere mensen achter de bar zullen staan zijn er wel een aantal spelregels opgesteld om het werken voor de crew zo makkelijk mogelijk te maken.
 
1)
Wij gaan werken met een kassasysteem. Er kan vanaf nu alleen nog met pin betaald worden.
Dit kan met bankpas en de huidige KNLTB pas, deze kan opgewaardeerd worden. Het opwaarderen kan via het pinapparaat in het clubhuis. De voorkeur van de vereniging gaat uit naar betalen met KNLTB pas, hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook voor de jeugd is dit handig, zij hoeven dan niet met een bankpas rond te lopen. Contant betalen is niet meer mogelijk. Uitgangspunt hiervoor is de veiligheid van de leden die achter de bar staan en voorraadbeheer/financiële afhandeling is makkelijker bij te houden.
 
2)
Er dient bij een bestelling direct afgerekend te worden, betalen kan ook contactloos. Alleen tijdens competitiedagen kan een team nog een bon laten maken. Deze moet dan wel dezelfde dag worden afgerekend. 
Voor de rest worden er individueel geen bonnen meer gemaakt.
 
3)
Alleen de personen die bardienst hebben mogen zich achter de bar of in keuken begeven. 
Leden die geen bardienst hebben, graag ook niet achter de bar of in de keuken komen.
 
4)
We rekenen op de medewerking van iedereen om ervoor te voor te zorgen het clubhuis en park schoon en dus gezellig te houden.
Breng meegenomen glaswerk weer mee terug naar de bar, zet de stoelen terug op de plaats waar deze vandaan gehaald is en ruim papier/bekertjes op in de daarvoor bestemde prullenbakken.
 
5)
De verlichting op de banen gaat om 23.00 uur uit, deze regel bestond al maar er zijn klachten van omwonenden binnen gekomen. We gaan ons hierdoor aan de altijd al geldende regel houden.Dit met uitzondering van competitie en toernooien.
 
Wij gaan ons best doen om het voor een ieder zo prettig en gezellig mogelijk te maken, maar daar is ook de hulp van jullie bij nodig. We staan open voor ideeën en blijven samen communiceren. 
Voor het tweede halfjaar en het vervolg zal verder bekeken worden hoe alles rond te plannen. 
Leden die aangegeven hebben ook wel mee te willen draaien, en nog niets gehoord hebben dat kan.
Omdat we eerst met een beperkte groep starten kan het zijn dat deze leden later worden gevraagd.
 
Wij gaan ervoor!          

  
De barcommissie
Els Harleman, Leonie van Vliet, Eric Klutz, Michiel Keizer, Henk Snellen en Hans van Leeuwen.


Ogenblik a.u.b. ...