U bent hier: Home › Vereniging › Activiteiten › 50+ toernooien 2017

50+ toernooien 2017

Schrijf nu in voor eerste 50-plus-toss-toernooi 2017

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook in 2017 weer een aantal 50-plus-toss-toernooien. Jammer genoeg kon het laatste toernooi vorig jaar vanwege de weersomstandigheden niet doorgaan, maar we pakken de draad gewoon weer op. Voor dit jaar staan er opnieuw vier 50-plus-toss-toernooien op het programma!
Het eerste 50-plus-toss-toernooi in 2017 wordt gehouden op: maandag 20 maart

Vorig jaar was er veel belangstelling en ook voor dit eerste toernooi in 2017 rekenen we weer op een grote opkomst. Want of je nu een beginnende of gevorderde tennisser bent, meedoen kan altijd. Er zal namelijk ook dit keer worden gespeeld in 2 categorieën: een A-categorie (voor de wat gevorderde tennissers) en een B-categorie (voor diegenen die vinden dat ze niet in de A-categorie thuishoren). Er is dus voor elk wat wils!

De opzet van deze 50-plus-toss verandert niet. Na binnenkomst tussen 9 uur en 9.15 uur is er koffie of thee en iets lekkers erbij. We beginnen om 9.30 uur met de 1 ste toss-ronde. Het zijn rondes van een half uur, waarna van samenstelling en baan wordt gewisseld. Wil je niet ieder half uur spelen, ook geen probleem. Maak dat op tijd kenbaar en je wordt voor dat half uur ‘uitgeloot’. Om 12.30 uur stoppen we ermee en maken we ons op voor een gezellige lunch met elkaar. Dankzij de sponsoring door Aannemersbedrijf Veenvliet BV kunnen we de eigen bijdrage voor de koffie/thee met iets lekkers en de lunch ook dit keer beperken tot €10, te voldoen bij binnenkomst.

Opgeven voor de 1 ste 50-plus-toss op maandag 20 maart kan tot donderdag 16 maart, het liefst op het email-adres . Maar achter de bar in het clubhuis liggen ook formulieren die je kunt invullen. Geef naast je naam ook aan voor welke categorie je inschrijft.

Wij hopen op een grote deelname!

Namens de toss-organisatie,
Henk de Vries en Eric Tappen

PS: het 2 de 50-plus-toss-toernooi is niet op 23 mei, zoals eerder vermeld, maar op dinsdag 16 mei , het 3 de op donderdag 28 september en het 4 de op vrijdag 8 december . Noteer deze data alvast in je agenda !!!


Ogenblik a.u.b. ...