U bent hier: Home › Vereniging › Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Toernooi Commissie: Schrijf je nu in voor Maarn Open 2018
   (24-05-2018)

Voor de 41 keer al weer organiseert LTV Maarn het Open Toernooi dat ook dit jaar weer gesponsord wordt door Staffing Groep. Het is Summertime!

 

Vergeet niet om nú in te schrijven voor het 41e Maarn Open Toernooi. Vooral ook omdat je op zaterdagmiddag 9 juni in het voorweekend gratis mee kan doen met een Padel clinic van 14.00-16.00 uur. Schrijf je dus in voor het leukste tennistoernooi van de regio in die week en maak meteen kennis met de snel groeiende racketsport Padel. Inschrijven kan tot 4 juni maar wacht niet te lang want vol=vol!

 

schrijf in via toernooi.nl of klik op de volgende link Maarn Open 2018

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Padelnieuws ...
   (19-05-2018)

Vrijdagavond 18 mei waren de laatste door Padelservice georganiseerde Padelclinics door Ewan Watson bij de LTV Maarn.

180 leden en niet-leden hebben deelgenomen. Ewan Watson, bedankt voor je geweldige inzet, we hebben ervan genoten, en je hebt ons heel enthousiast gemaakt voor de Padelsport. Nu moeten we het zelf gaan doen. Om dit te faciliteren hebben we natuurlijk de Padeltoss, alle dinsdagen van 19:30 tot 23:00 uur. Beide banen zijn dan gereserveerd voor deze Toss. Verder geeft Bart Matthee op woensdag Padelles. De komende weken is hij al aardig volgeboekt. Wil je je opgeven, neem dan contact met hem op via zijn website http://www.bartmatthee.nl/.

Verder is er op zaterdag 9 juni de ***feestelijke opening*** van de banen. Daarover volgt binnenkort meer nieuws. Diezelfde ochtend speelt ons onvolprezen Padel-competitieteam de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. De kans is groot dat je de vorige thuiswedstrijden hebt moeten missen omdat er nog geen thuiswedstrijden geweest zijn. Maar nu is de kans. Aanvang 10:00 uur.

In het weekend van 23 en 24 juni organiseert onze Padelcommissie de LTV MAARN PADEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN. Hierover komende week meer nieuws. Bij veel inschrijvingen beginnen we al vrijdagavond 22 juni. Cancel dus vast alle afspraken die je dat weekend dacht te gaan hebben, blok het voor ons eerste Padeltoernooi en ga op zoek naar een partner om de strijd mee aan te gaan ...

Later meer ...

Deel via:

(Terug naar boven)


Toss Commissie: Padeltoss verhuist naar dinsdagavond
   (16-05-2018)

De tosscommissie heeft een experiment uitgevoerd door de donderdagavondtoss een combinatie te maken van padel en tennis. Om te kijken wat de beste vorm is, gaan we nu de Padeltoss en Tennistoss uit elkaar halen. Dat betekent dat de Padeltoss vanaf 22 mei zal worden gehouden op de dinsdagavond vanaf 19:30. De padelbanen zijn dus op de donderdagen weer volledig beschikbaar en op de dinsdagen zijn deze gereserveerd voor de Padeltoss.  De Padeltoss staat onder leiding van Cilvion van den Heuvel en/of andere leden van de tijdelijke padelcommissie. 

Deel via:

(Terug naar boven)


Jeugd Commissie: Jeugdkamp 6 tot 8 juli 2018
   (13-04-2018)

DEZE ZOMER ORGANISEREN WE HET JEUGD TENNISKAMP !!!

van 6 tot 8 juli. Zie onderstaande flyer. Geef je snel op want het aantal plaatsen is gelimiteerd !!! We gaan er een super leuk evenement van maken!!!

Deel via:

(Terug naar boven)


Park Commissie: Padelbanen geopend!!
   (10-04-2018)

Op maandag 9 april zijn de Padelbanen voltooid en kunnen worden bespeeld. Nog even wat rommel opruimen en alles netjes maken, maar we kunnen vanaf heden spelen ...!!!

Inmiddels is de eerste nieuwsbrief met wetenswaardigheden uit. Wil je lezen, klik dan HIER ....

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: LTV Maarn in het Nieuws ...
   (08-04-2018)

Deze week verscheen een artikel over onze Padelbanen in de Kaap.

Wil je het lezen, kijk dan HIER ...

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...