Welkom bij Tennis en Padelvereniging LTV Maarn ...

De LTV Maarn is een super gezellige tennis- en padel-vereniging voor de mensen uit Maarn, Maarsbergen en omgeving. We hebben 480 leden in de leeftijd variërend van 5 tot 90 jaar. De 8 banen zijn van het type “Canada Tenn” en zijn tussen medio februari en medio december alle dagen, ook de avonden, geopend (mits het weer het spelen toelaat). De leden zijn er in alle speelsterkten, van de beginners tot zéér ervaren cracks. Iedereen vindt er de tegenstanders die bij hem of haar past, zowel wat leeftijd betreft, als ook speelsterkte.

Vanaf 26 maart hebben we ook 2 Padelbanen operationeel. Tennisleden van de LTV Maarn kunnen ook Padellen. We kennen ook een specifiek Padel-lidmaatschap. Zie elders op deze website voor de tarieven en voorwaarden.

Evenementen:

BegindatumEinddatumNaamAanvangEindeBijzonderhedenURL voor meer info.
24-03-201824-03-201850+ Dubbeltoernooi13:0015:00Kosten € 10,- PP Opgeven/Info: info@bartmatthee.nl 
24-03-201824-03-2018Kick off seizoen 201816:0018:00  
05-04-201805-04-2018Eerste DonderdagavondToss 201819:3023:00Nu ook met PADEL!!! 

Racketmix/Toss:

- Vanaf 12 maart elke maandag/woensdag/vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

- Elke donderdagavond vanaf 19:30 uur. Vanaf 5 april.

 

Laatste nieuws LTV Maarn: 

Training & Advies: Uitwisselingstoernooi met LTV Leusden
   (12-03-2018)

Zaterdagmiddag 10 maart was er bij de LTV al weer het eerste Jeugdtoernooi van dit jaar. Het was dit keer een Rood en Oranje uitwisselings-toernooi met onze vrienden van de LTV Leusden. Bart, Cliantha en Marco Boekelo hadden weer een strakke organisatie neergezet en veel kids weten te interesseren. Irene en Maartje waren de vertrouwde gezichten achter de bar. Het tennisseizoen is weer begonnen !!!

Voor een korte impressie, zie het volgende filmpje ...

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Terugblik op 2017
   (05-03-2018)

2017 was een prachtig jaar. We hebben de highlights op een rijtje gezet. Wil je ook nog even terugkijken? Kijk dat naar dit filmpje ... dat we vlak voor de Kerstdagen in 2017 hebben gemaakt ...

Deel via:

(Terug naar boven)


Park Commissie: Beelden van de bouw van de Padelbanen
   (05-03-2018)

In de laatste week van februari was het volop winter maar de mannen van Padelservice hebben de kou weerstaan en hebben grote vooruitgang geboekt met de bouw van onze Padelbanen.

Eric Tappen heeft in die week wat fraaie plaatjes geschoten en die zijn achter elkaar gezet in het volgende filmpje.

Klik hier ...  of hier ...

Binnenkort is het eindelijk zover en kunnen we Padellen ...!

Deel via:

(Terug naar boven)


Park Commissie: Padelbanen
   (24-02-2018)

In januari is er begonnen met de grondwerkzaamheden voor de Padelbanen. Inmiddels zijn deze afgerond en heeft ons park een behoorlijke gedaanteverwisseling ondergaan.

Op 21 februari is Padelservice begonnen met de opbouw van de "kooi". Inmiddels is ook dat al een eind gevorderd. Als het niet zou vriezen, dan zouden de banen begin maart gereed zijn geweest. Echter vanwege de vorst kan het kunstgras nog niet gelegd worden en zijn we afhankelijk van het weer. Zodra we een definitieve datum hebben laten we dat weten.

We hebben wat beelden verzameld van de werkzaamheden van de aanleg van de banen. Wil je meekijken, klik dan HIER ...

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Training & Advies: Thematrainingen
   (23-02-2018)

Tennisschool Bart Matthee heeft belangrijk nieuws over Thematrainingen.

Je kunt er alles over lezen via deze link !

Deel via:

(Terug naar boven)


Park Commissie: Parknieuws
   (16-02-2018)

 

Aan het begin van 2018 starten we met een nieuw afhangbord van All United. Het verschilt niet veel van het oude afhangbord voor het afhangen kunt u alvast kijken op de volgende link; www.allunited.nl/inhoud/uploads/2017/12/Afhangposter-voor-naast-de-terminal-1.png

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Deel via:

(Terug naar boven)


Algemeen: Nieuwjaarsbijeenkomst
   (14-01-2018)

Zaterdag van 16:00 tot 19:00 (met uitloop naar 21:45) was er in ons steeds mooier wordende clubhuis de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de 3 grote buitensportverenigingen uit Maarn. Dit is nu de 3e keer dat we het gezamenlijk vieren en dit keer waren wij (LTV) aan de beurt om de gastheer te mogen spelen. En dat is weer geheel in stijl gegaan. Paul Bisschop had heerlijke hapjes verzorgd en voor alle bezoekers was er bij binnenkomst een heerlijk glas Prosecco. Het barpersoneel had een drukke middag maar alles verliep zoals we inmiddels gewend zijn: Super vriendelijk en Professioneel. Onze voorzitter onthulde een nieuw baandoek dat naar een idee van ons tot stand is gekomen en blijk geeft van de leuke manier waarop de verenigingen met elkaar omgaan en samenwerken aan een Sportief Maarn / Maarsbergen.

Het ontwerp van deze banner is van ons gewaardeerd lid Susanne Schat. Binnenkort dus bij 3 verenigingen te bewonderen ...

Dan nog een impressie van zaterdag jl ...

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn op de nieuwjaarsbijeenkomst, we wensen ook jullie een supermooi en sportief 2018 en zien jullie graag snel weer terug op onze banen.

Hou de website en/of Facebook in de gaten voor de openstelling van het park en nieuws rond de bouw van de Padelbanen ...

Deel via:

(Terug naar boven)


 

 

 

Vriendelijk verzoek van de webmaster om uw emailadres aan de LTV-administratie door te geven.
Dit kan online --> Wijzig Lidgegevens.


De webmasters zijn altijd in voor uw goede adviezen en opmerkingen over deze site.
Zijn er onjuistheden en/of correcties noodzakelijk, dan ook graag even 
een mailtje.


Ogenblik a.u.b. ...